Trädfällning

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Har du ett träd du vill få bort?
Vi är specialister på att fälla eller plock ner träd, även i riktigt trånga utrymmen mellan hus eller inne på bakgårdar. Företaget är ansvarsförsäkrade hos länsförsäkringar och har genomfört 1000-tals fällningar genom åren. Hör av dig för gratis kostnadsförslag. Vi gör alltid vårt yttersta för att möta dina önskemål.

Vad kostar det att fälla ett träd?
Detta är svårt att svar på men en fingervisning kan du få av denna prisstegen där 1= billigast (500-1000:-) och där 5= (10 000-20 000:-). Exklusive borttransport och uppkapning (utöver vad som krävs för fällningen).

  1. Träd (friskt) står fritt och kan fällas i alla riktningar, utan fara för egendom.
  2. Träd (friskt) kan fällas i sin fulla längd i en specifikriktning, fara för egendom.
  3. Träd (friskt) som inte kan fällas traditionellt men som kan sektionsfällas (klättring) och där grenar och stamdelar kan droppas ner på en begränsad yta under trädet.
  4. Träd (friskt) som inte kan fällas traditionellt men som kan sektionsfällas (klättring)och där grenar och stamdelar måste riggas ner till en yta i anslutning till trädet.
  5. Träd(dött, skadat ect) kan inte fällas i sin fulla längd men som kan sektionsfällas (klättring) och riggas (förutsättningsberoende) eller mha kranbil lyftas ner till yta i anslutning till trädet.

Extra kostnader

Uppkapning i ex ved 30-50 cm

Borttransport av stamdelar och ris (beror av mängd och avstånd)

Tips

Prata med grannar och förankra era trädplaner, få saker kan skapa osämja så som träd.